29 Mart 2013 Cuma

Galatasaray Real Madrid


çeyrek finale, bir gün geçmişte rekabet, dostluk, gider ve almak için Galatasaray ve Real Madrid ile ilgili bir rapor ile gündemi belirler. Hamit Altıntop, Aitor Karanka ve görüşler Emilio Butragueno'nun çeviri üzerine UEFA.com.
Gün-yüze eski takımı Galatasaray orta saha oyuncusu Hamit Altıntop numarası, gelen mesaj için Real Madrid çok açıktır: Bu Türk takımı hafife tehlikeli.

Vizyon "Böyle bir başarı sizin için bir hediye olarak sunulan değil Avrupa" Eski Real Madrid efsanesi Emilio Butragueño Galatasaray'a karşı bir çeyrek final maçı ısrar devam ediyor.

"Sen asla bilemezsiniz. Biz çekerek kurallarına göre kağıt üzerinde olduğu gerçeğine rağmen, daha güçlü ve görünebilir buraya gelip daha zordur, özellikle bu turnuvada futbol, ​​tüm rakipleri yenmek için zor olduğunu. Tüm takımlar için azami saygı. Bu çok prestijli bir yarışma ve aynı zamanda çok tehlikeli. Herhangi bir hata değil, kötü bir gece hemen kaldırılabilir. "

Geçmişte oldukça korkutucu Madrid Galatasaray. 2001 yılında UEFA Super Bowl Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kuralarında rakip oldular aynı şekilde, 8 ay peaking, İspanyol ekibi ortadan kaldırmak. 3.2 Türk takımı tercüme oyunun ikinci yarısında bir fırtına gibi geri geliyor, maçın ilk yarısında sonuçlandı avantajı ile kale 2-0 Real Madrid Iker Casillas, Madrid bir sürü attı.

Şu anda, 2001 yılında teknik direktörü Aitor yardım Karanka Berbabeu'da olarak görev Santiago, iki maç oynadı. O deneyime dayalı durum, hatırlattı:. "Bu kolay Galatasaray düşmanı olacağını düşünmek yanlış olur", o yapmadı Hamit Altıntop, geçen yılın yaz aylarında Madrid İstanbul aktarılır, ben ve takım oldukça emin görünüyor ve Özellikle evde 2 oyun oynamak için çok sevindirici. "Eğer ilk maç, biz hedefimize ulaşabiliriz bizim hayranları için ikinci maçta iyi bir sonuç alabilirsiniz."Galatasaray Real Madrid

Galatasaray Real Madrid

"Güzel berabere kaldı. Gerçek Performansınlarını analizi bu sezon gidişatlarına kıyasla Görürseniz, son 16 maçı, Manchester United elerken şans yüzüne. Şüphesiz Ancak, başarılı bir ekip Real Madrid,. Sevdiler olmasına rağmen, onlar başka bir olasılık olduğunu unutmamalıyız rağmen. metre nedenle çok olumlu. eski takım arkadaşları ve eski teknik direktör Jose Mourinho'yu görmek güzel. "Galatasaray Real Madrid

Tabii ki, Galatasaray Real Madrid takım ilham elerken bayıltıcı saldırı Salı gecesi Madrid, Galatasaray Schalke 04 oyuncu eski takım arkadaşları Hamit görmek çok mutlu olmayabilir. "Galatasaray vs Schalke rekabetçi ve cesur. Türk hayranları ilk maçta, ve sonuç çok iyi olduğunu unutmayın, bilirsin ne kadar tutkulu nasıl gösterdi Barnebeu'da yönlendirilmelidir. Yine La Liga Şampiyonluğu'nda olası değildir arasından , bu yüzden bizim için Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı sağlar. " Butragueño o bir son veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder